DE CE COBOȚI?

Roboții colaborativi sunt concepuți pentru a împărți un spațiu de lucru cu oamenii, făcând astfel automatizarea mai ușoară decât oricând pentru companii de toate dimensiunile. Toate aceste beneficii au făcut din coboții noștri un aliat puternic pentru o gamă largă de aplicații.

Ce este un cobot?

PROGRAMARE USOARĂ

Tehnologia brevetată de Universal Robots permite operatorilor fără experiență de programare să-și instaleze și să opereze rapid coboții noștri. Cu vizualizare 3D intuitivă, pur și simplu muți brațul robotic pe punctele de parcurs dorite sau atingi tastele săgeți de pe tableta ușor de utilizat cu ecran tactil.

SETARE RAPIDĂ

UR a revoluționat configurația cobotului, reducând timpul de implementare de la săptămâni la ore. Timpul mediu de setare raportat de clienții noștri este de numai o jumătate de zi. Experiența pentru un operator nepregătit de a despacheta robotul, a-l monta și a-l programa pentru prima sarcină simplă este de obicei mai mică de o oră.

AUTOMATIZARE FLEXIBILĂ

Nu vă limitați la roboții tradiționali care pot face doar un singur lucru. Roboții noștri cântăresc putin, nu ocupă mult spațiu și sunt ușor de reimplementat în mai multe aplicații fără a schimba aspectul de producție. Deplasarea cobotului într-un nou proces este rapidă și ușoară, oferindu-vă agilitatea de a automatiza chiar și în loturi reduse și schimbările frecvente de linii.

800 din mii de roboți din întreaga lume operează fără supraveghere

COLABORARE ȘI SIGURANȚĂ

Cedați locurile de muncă periculoase și plictisitoare coboților pentru a reduce tensiunea repetitivă și rănile accidentale la personal. 80% din mii de roboți din întreaga lume operează fără supraveghere de siguranță (după evaluarea riscurilor). Sistemul de siguranță ale mai multor tipuri de roboți este aprobat și certificat de TÜV (Asociația Germană de Inspecție Tehnică).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *