Lipire, dozare și sudare cu coboți

Un robot colaborativ poate adăuga flexibilitate, eficiență și libertate proceselor dvs. de lipire, dozare și sudare. Mutați robotul în zonele în care aveți nevoie de asistență pentru aplicații. Când sarcina este terminată, puteți reutiliza și re-implementa robotul în alte zone ale producției.

Permițând unui robot să se ocupe de sarcinile periculoase puteți îmbunătăți siguranța la locul de muncă. Dacă robotul intră în contact cu o persoană, tehnologia patentată limitează forțele la contact. De asemenea, roboţii UR pot fi programaţi pentru a-şi limita operaţiunile când o persoană intră în zona de lucru a robotului, reluând din nou viteza maximă când persoana respectivă se îndepărtează.


Dozare


Braţele robotice Universal Robots sunt certificate IP-54 și necesită protecție suplimentară atunci când lucrează în medii corozive lichide. Programarea uşoară şi un timp mediu scurt de configurare fac ca braţele robotice Universal Robots să fie ideale chiar și pentru producții cu volum mic, unde reorganizarea facilităților la scară largă nu ar fi eficientă din punct de vedere al costurilor. Mutarea robotului în procese noi este rapidă și ușoară, oferind flexibilitatea de a automatiza orice sarcină, inclusiv cele cu loturi mici sau inversări rapide. Robotul poate re-utiliza programe pentru sarcinile recurente.

Lipire


Cu aplicabilitate în multe industrii, de la chiuvete și ferestre până la mașini și componente auto, robotul vă va ajuta să vă reduceți timpul ciclului și să îmbunătățiți calitatea produselor dvs..Sunt necesare abilități supraumane pentru a doza în mod constant aceeași cantitate de adeziv. Însă roboții UR pot aplica aceeaşi presiune în orice moment. Asiguraţi calitate constantă, reduceţi costurile de producţie şi optimizaţi operativitatea dvs.


Sudare

Robotul UR permite numeroase tipuri de sudare, cum ar fi TIG, MIG, în puncte, cu arc, cu ultrasunete și plasmă. Reducerea timpilor de producție și mai puține pierderi de materiale sunt printre multele avantaje ale implementării unui braț robot colaborativ.

În cazul în care sunteți interesați de o aplicație de lipire, dozare sau sudare sau doriți informații suplimentare, nu ezitați să contactați integratorul Dvs. Kovács Trade Company!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *