Roboți de dezinfecție Geek+

Roboții de dezinfecție lansate pentru a lupta împotriva COVID-19 nu sunt doar un proiect de cercetare. Geek+ a fost fondată în 2015, are peste 800 de angajați și a furnizat peste 10.000 de roboți la 300 de clienți din întreaga lume. Compania din Beijing are birouri în SUA, Germania, Hong Kong, Japonia, Singapore și U.K.


Geekplus Technology Co. a lansat în întreaga lume roboții de dezinfecție „Jasmin” și „Lavender”.

Lavender folosește lumina ultravioletă pentru dezinfectare, în timp ce Jasmin folosește agenți lichizi pentru sterilizarea rapidă și automatizată, a afirmat Geek+. Cei doi roboți mobili autonomi (AMR) sunt concepute pentru a evita automat obstacolele și pentru a lucra non-stop în spații, inclusiv depozite, birouri, școli, magazine, stații de transport și spitale.

Robotul autonom Lavender folosește lumina ultravioletă pentru dezinfectare.
Jasmin și Lavender au fost concepute să dezinfecteze în mod autonom

Roboții de dezinfectare pot rula și reîncărca fără intervenție umană. Utilizează localizare simultană (SLAM) pentru a naviga și mai mulți senzori pentru a detecta obiecte, astfel încât să poată opera în medii complexe.


Lumina UV a lui Lavender ucide în mod eficient 99,99% din germeni, iar spray-ul lichid Jasmin atinge o rată de dezinfecție de 99,99% din germeni, în funcție de concentrație și tipul de agent lichid, potrivit Geek+. Roboții de dezinfecție pot efectua o scanare completă pentru o dezinfecție completă.


Geek + a declarat că a livrat 3 milioane de produse în China în perioada stării de urgență. Lavender și Jasmin au fost disponibile pentru prima dată pentru precomandă în luna mai. „În fața crizei globale, soluțiile Geek+ s-au dovedit foarte rezistente, susținând continuitatea activităților și permițând operațiunile la distanță”, a spus compania.

Doriți să descoperiți avantajele roboților de dezinfecție? Kovács Trade Company – distribuitor și integrator Geek+ în România – vă oferă aceste informații accesând pagina www.kovacstrade.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *