Preluare și plasare cu ajutorul brațelor robotice colaborative

Cum puteți adăuga valoare producției Dvs. prin automatizarea operațiunilor repetitive de preluare și plasare cu ajutorul unui robot de preluare și plasare de la Universal Robots?

Cele mai multe aplicații de preluare și plasare pot fi executate autonom de brațul robotului UR, făcându-l un robot perfect pentru preluare și plasare. Puteți crește productivitatea și flexibilitatea cu roboții Universal Robots pentru această aplicație.

Sunt necesare abilități supraumane pentru a repeta aceeași mișcare timp de mai multe ore cu exact aceeași precizie. De aceea, repetabilitatea de +/- 0,1 mm (.004 in) a robotului UR este perfectă pentru automatizarea manipulării rapide de precizie. Datorită dimensiunilor reduse și a designului uşor al robotului, roboții Universal Robots pentru preluare şi plasare pot fi ușor implementaţi pentru aplicații în condiții de spațiu redus.

Programarea uşoară şi un timp mediu rapid de configurare fac ca braţele robotice Universal Robots să fie ideale chiar și pentru producții cu volum mic, unde reorganizarea facilităților la scară largă nu ar fi eficientă din punct de vedere al costurilor. Mutarea robotului de preluare şi plasare în procese noi este rapidă și ușoară, oferindu-vă flexibilitatea de a automatiza orice sarcină, inclusiv cele cu loturi mici sau inversări rapide.

Robotul poate re-utiliza programe pentru sarcinile recurente. Toate braţele robotice Universal Robots sunt certificate IP-54. Vor avea nevoie de protecţie la lucrul în medii lichide corozive.

Panda a fost conceput pentru a fi ușor și fabricat în cantități mari.
Inspirat de simțul tactil al omului, Panda este echipat cu senzori de cuplu pentru toate cele 7 axe.
Rezoluția remarcabilă, precizia și repetabilitatea permit robotului să simtă dinamic mediul înconjurător, chiar depășind performanța celor mai mulți senzori de forță special concepuți.
https://www.franka.de/technology
Cum vă poate ajuta o aplicație de preluare și plasare?

Aveți aplicații în care preluați, plasați, sortați, așezați, mișcați, aliniați, ajustați, ordonați, paletizați-depaletizați, încărcați-descărcați sau împachetați-despachetați produse? Aceste produse sunt flacoane (sau sticlă), materiale plastice, cutii, lăzi, tablă, cuburi, lemn, pietre, țevi, unelte, dale, electronice, arcuri, medicamente sau alte materiale ambalate?

Dacă da, atunci printro aplicație automatizată veți ajunge la creșterea capacității de producție, veți lucra mai rapid și mai precis. Banii pot fi economisiți pentru că roboții lucrează 24 ore, 7 zile pe săptămână. Totodată scade și probabilitatea accidentelor de muncă.

În cazul în care sunteți interesați de o aplicație de preluare și plasare sau doriți informații suplimentare, nu ezitați să contactați integratorul Dvs. Kovacs Trade Company!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *